Skip to content

Consult & Coaching

Persoonlijk Consult en Coaching door Drs. van den Boom

Ervaart u zelf (chronische) klachten of wilt u uw levensstijl optimaliseren om nog beter in uw vel te zitten? Dan kunt u contact opnemen met Drs. van den Boom voor een persoonlijk consult en/of coaching traject.

Wat houdt een consult in?

 • Gesprek (online of fysiek) ter verheldering van klachten en/of beperkingen, met daarbij duidelijkheid over de hulpvraag en doelstelling.
 • In kaart brengen van de actuele medische situatie.
 • Lichamelijk onderzoek van het bewegingsapparaat.
 • Uitbrengen van een medisch advies, inclusief advies over voeding, vitamines, mineralen en eventueel een sport- of beweegschema.
 

Wat houdt een coaching traject in?

Stap voor stap coach ik u met de juiste handvatten en tools. U kunt kiezen voor online coaching (via Zoom) of face-to-face coaching op mijn locatie in Maastricht. Omdat verandering tijd nodig heeft, bestaat een coaching traject uit minimaal 8 sessies, elk van ongeveer 60 minuten. Na elke sessie ontvangt u mijn aantekeningen en opdrachten voor de volgende sessie.

Coaching thema’s:

 • In kaart brengen van de huidige fysieke en mentale toestand.
 • Een duidelijk doel formuleren.
 • Een plan maken om dit doel (fysiek en mentaal) te bereiken.
 • Optimaliseren van voeding.
 • Stimuleren van voldoende beweging.
 • Evaluatiesessies.
 • Fine-tuning van het traject.
 

Kosten

De kosten worden in overleg bepaald n.a.v. de klachten die u ervaart en behandeling die u (mogelijk) nodig heeft.

Vaste samenwerkingspartner van Boom Medical

Vitals Voedingssupplementen BV

“Vitals Voedingssupplementen BV werkt graag samen met mevrouw van den Boom op het gebied van voorlichting over supplementen en gezondheid. We zijn blij met haar kennis en enthousiasme en weten dat zij ons op een heel professionele en inspirerende wijze zal vertegenwoordigen bij iedere gelegenheid.”

— Bolke Koster

Hoe kan ik u helpen?

Waarom Kiezen voor Boom Medical?

Directe Medische Expertise

Ontvang direct, persoonlijk en specialistisch advies van expert Drs. van den Boom, waarbij de brug tussen de juridische en medische werelden moeiteloos wordt geslagen. Zij staat garant voor een rechtvaardige en wetenschappelijk onderbouwde benadering.

Efficiënte Verwerking & Spoedopties

Met een maximale verwerkingstijd van slechts 12 werkdagen na ontvangst van het volledige medische dossier staat Drs. van den Boom bekend om de snelle maar zorgvuldige verwerking. Daarnaast biedt Boom Medical ook de optie voor spoedaanvragen, die binnen slechts 3 werkdagen zullen worden afgehandeld. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door haar enorme inzet zonder onnodige secretariële vertragingen.

Therapeutische suggesties

Naast het verstrekken van nauwkeurige en betrouwbare medische adviezen, biedt Drs. van den Boom therapeutische behandelsuggesties voor uw cliënt. Hierbij is het mogelijk dat Drs. van den Boom zelf contact opneemt met uw cliënt om de actuele situatie efficiënt in kaart te brengen en de betrokkene van individueel deskundig medisch advies te voorzien.

Zorgvuldig & Helder Medisch Advies

Drs. van den Boom staat bekend om haar zorgvuldigheid en het schrijven van begrijpelijke adviezen voor zowel belangenbehartigers als het slachtoffer zelf. Hierbij maakt ze regelmatig gebruik van afbeeldingen waardoor het tevens visueel wordt en daardoor makkelijker te begrijpen is.

Actuele kennis

Vanwege haar academische drive en perfectionisme blijft Drs. Van den Boom in ontwikkeling. Door haar lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Geneeskundig Adviseurs in particuliere Verzekeringszaken (GAV) blijft ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van de letselschade. Daarnaast volgt Drs. van den Boom regelmatig herhalingscursussen om optimaal te presteren bij het bepalen van blijvende invaliditeit conform de AMA-guides 6e editie, en is ze op de hoogte van de Nederlandse Richtlijnen betreffende deze zaken.

Geen belangenverstrengeling

Doordat Drs. van den Boom enorm veel waarde hecht aan rechtvaardigheid en oprechtheid, schrijft ze enkel adviezen aan de kant van het slachtoffer. Drs. Van den Boom werkt dus niet voor verzekeringsmaatschappijen. Op deze manier staat ze garant voor eerlijk, onafhankelijk en rechtvaardig medisch advies.

Duurzame samenwerking

Drs. Van den Boom hecht veel waarde aan duurzame samenwerkingen en is loyaal aan haar klanten. Op deze manier kan een efficiënte, langdurige en betrouwbare samenwerking ontstaan, waarin eerlijkheid en oprechtheid centraal staan.

Ondersteuning

Als u zelf een medisch adviesbureau heeft, kunt u gebruik maken van de ondersteunende advisering door Drs. van den Boom als expert en ervaringsdeskundige. Hierbij kan Drs. van den Boom ook beginnende adviseurs begeleiden voor een optimale ontwikkeling en uw cliënten van medisch advies voorzien, uiteraard alleen aan de kant van het slachtoffer om belangenverstrengeling te voorkomen.