Skip to content

Recensies over Boom Medical

Snel, helder, meedenkend, deskundig

Noortje denkt mee en voorziet ons kantoor altijd snel van een duidelijk en helder advies. Heel fijn is dat sprake is van korte lijnen en dat ze altijd goed bereikbaar is voor tussentijds overleg.

Lie
Lie Breij Letselschade Advocaten

Zeer tevreden!

Boom Medical is een van de medisch adviseurs door wie wij, Stipt letselschade, ons graag laten adviseren. Noortje treedt voortvarend op, zij adviseert snel (bij een spoedaanvraag al na 1 dag) en bondig. Haar adviezen zijn een goede vertaalslag van de medische gegevens en zijn duidelijk en prettig leesbaar!

Sandee
Stipt letselschade

Helder en duidelijk advies

Dank voor het heldere advies en de tips voor mijn cliënt voor dingen waar hij bij de verdere behandeling rekening mee moet houden.

Roth
SAP Letselschadeadvocaten

Fijn contact, duidelijke adviezen

Het contact met Noortje is prettig en ze schrijft duidelijke adviezen. Het is ook heel fijn dat ze de adviezen snel aanlevert.

Bootsma
LEV Letselschade

Zorgvuldig, snel en medisch advies op maat!

Noortje denkt graag mee in het belang van cliënten en is niet alleen snel in het geven van een medisch advies maar de adviezen zijn altijd duidelijk, goed leesbaar voor cliënten en dus onmisbaar in je letselschadezaak. Kortom, heb je een medisch advies nodig en kun je door de bomen het (medisch advies) bos niet meer zien, op deze Boom kun je vertrouwen!

Willem Berg
Jurilex Letselschade praktijk Berg

Zeer goede adviezen

Mw. Van den Boom is zeer goed en duidelijk in haar adviezen. Daarnaast volgen har adviezen altijd zeer snel. Ik ben er heel tevreden over!

Barten-Post
Jurilex

Noortje heeft ons voorzien van

Noortje heeft ons voorzien van deskundige medische adviezen waar wij en onze cliënten erg tevreden mee zijn. Haar professionele aanpak en snelheid in het verstrekken van advies hebben ons geholpen in onze letselschadezaken. We waarderen haar inzet en expertise en zullen in de toekomst nog vaak een beroep op haar doen.

Geurts
LetselDirect Letselschade Advocaten

van Dort Letselschade

Ik heb Noortje leren kennen als medisch adviseur. Onze samenwerking was eerst – wederzijds – op proef. Dat is dermate goed bevallen dat ik inmiddels structureel een beroep op haar doe als (mijn) medisch adviseur in letselschade zaken voor bijna alle voorkomende letsels (tot zeer zwaar).
Noortje is erg gedreven en leergierig. Dat merk je goed aan haar adviezen. Zij heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Als zij ergens voor gaat, dan doet zij dat met volle overgave. Ze neemt de tijd om zich te verdiepen in kwesties en voelt goed aan wat er nodig is in bepaalde casuïstiek. Zij durft ook zaken bespreekbaar te maken op een sociale manier. Ik hoop nog lange tijd met haar te mogen samenwerken.

Kempener
van Dort Letselschade

Jurilex Letselschade

Noortje leren kennen als een gedreven en zeer ervaren medisch adviseur die haar kennis en ervaring graag in dienst stelt van een slachtoffer. Zij schroomt er niet voor ook met haar opponent vakgenoten een inhoudelijke discussie aan te gaan, vol respect en met een open vizier.

Muntenberg
Jurilex Letselschade

Smart Letselschade

Noortje schrijft goede en duidelijke medische adviezen. De samenwerking en communicatie is helder en duidelijk. Een echte aanrader voor een goed onderbouwd medisch advies.

van Rosevelt
Smart Letselschade

van Dort Letselschade

Noortje van den Boom is inmiddels een van onze vaste medisch adviseurs van wie we graag gebruik maken in de ondersteuning van onze cliënten. Noortje verstaat de kunst om voor juristen moeilijk leesbare medische verslagen te vertalen naar begrijpelijke teksten en daar bovendien zinvol en ondersteunend in te adviseren. Bovendien doet ze dat zeer voortvarend. Dat is van toegevoegde waarde in onze taak als belangenbehartiger richting de wederpartij, maar ook en vooral richting onze cliënten. Wat mij betreft werken we nog lang samen.

Van Dort
van Dort Letselschade