Skip to content

Dienstverlening

In de hedendaagse medische wereld is het cruciaal om te kunnen bouwen op expertise die niet alleen diep geworteld is in wetenschappelijke kennis, maar ook persoonlijk en toegankelijk is. Bij Boom Medical, de eenmanszaak van Drs. Noortje van den Boom, is dat precies wat u kunt verwachten.

Gedreven door haar uitgebreide medische achtergrond en passie voor gezondheid, biedt Drs. van den Boom een breed scala aan diensten aan. Of u nu op zoek bent naar specialistisch medisch advies in het kader van letselschade, een gedetailleerde evaluatie van medische fouten, of persoonlijke coaching voor een optimale levensstijl, bij Boom Medical bent u aan het juiste adres. Met een kenmerkende benadering die zowel grondig als empathisch is, levert Drs. van den Boom adviezen die niet alleen wetenschappelijk onderbouwd zijn, maar ook rechtvaardig en betrouwbaar.

De dienstverlening strekt zich uit van het vaststellen van medische causaliteit na ongevallen tot het aanbieden van therapeutische behandelingsuggesties. Bovendien is er de mogelijkheid tot zowel online als fysieke consulten, afhankelijk van uw specifieke behoeften.

Kies voor Boom Medical en ervaar de toewijding en expertise van Drs. Noortje van den Boom zelf. Ontdek hieronder in detail de verscheidenheid aan diensten die zij biedt.

Medisch advies letselschade

Boom Medical is een eenmanszaak waarbij Drs. van den Boom bekend staat om snel, duidelijk, rechtvaardig en (boom)sterk medisch advies.

Consult & Coaching

Ervaart u (chronische) klachten? Of wilt u uw levensstijl optimaliseren?