Vaste samenwerkingspartners van Boom Medical

VBS Advocaten

“Noortje van den Boom is één van onze vaste  medisch adviseurs. Haar adviezen zijn van hoge kwaliteit en tegelijkertijd zeer praktisch toepasbaar. Met de gedegen adviezen van Noortje kunnen wij onze cliënten nog beter bijstaan.”

— E.W. (Edwin) Bosch

Medisch Adviesbureau Leiden

“Medisch Adviesbureau Leiden werkt prettig samen met Noortje. Haar adviezen zijn helder en ook goed te lezen en te begrijpen voor alle betrokken partijen. Daarnaast is Noortje prettig in de communicatie en krijgen we altijd snel reactie. Dit alles maakt dat we een fijne samenwerking hebben!”

— L. Tervooren

Lie Breij Letselschade Advocaten

“Noortje denkt mee en voorziet ons kantoor altijd snel van een duidelijk en helder advies. Heel fijn is dat sprake is van korte lijnen en dat ze altijd goed bereikbaar is voor tussentijds overleg.”

— Daniël S.G. Lie

Eef Advocatuur

— Eva Spijkerman

SAP Letselschade Advocaten

“Met veel tevredenheid maken wij gebruik van Noortjes diensten. De korte reactietermijn, de begrijpelijkheid van de medische adviezen en de kwaliteit van de uitgebrachte adviezen zorgen er samen voor dat het schaderegelingsproces uitermate wordt bevorderd.

Stipt Letselschade

“Noortje slaagt er met haar adviezen uitstekend in om af te dalen naar het niveau van de leek en dat maakt haar adviezen ook zeer toegankelijk voor zowel het slachtoffer als de belangenbehartiger”

— André Rotte

Helder Letselschade

“Boom Medical is een fijne partner; ze denkt met ons mee en heeft verstand van zaken”

Auke van der Horst-Vijverberg